FAQ

Imi puteti trimite mai multe poze cu modelul dorit?
Sigur, puteți trimite linkul sau numele complet al produselor către serviciul clienți pentru a cere mai multe poze.

Comanda mea a fost respinsă. Trebuie să plasez o nouă comandă?
Echipa noastră de servicii pentru clienți vă va ajuta cu plăcere în cazul în care comanda dumneavoastră este respinsă.

Cum schimb comanda?
Comanda dvs. poate fi modificată până când pachetul dvs. este expediat. Pentru a modifica comanda, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Pot plăti cu cardul meu VISA/Mastercard?
Încurajăm oamenii să folosească Bitcoin și Western Union; totuși, procesăm Paypal/Visa/MasterCard pentru o perioadă limitată. Dacă nu ați găsit opțiunea disponibilă, reveniți altă dată și vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți.

Este site-ul dvs. în siguranță?
Vă vom furniza un număr de urmărire după ce comandați, astfel încât să puteți urmări coletul până la capăt. Așa că vă rugăm să nu vă faceți griji. De asemenea, toate informațiile dumneavoastră personale de pe site-ul nostru sunt confidențiale.

Unde pot căuta informații despre comanda pe care am plasat-o?
E-mailul dvs. de confirmare a comenzii conține detaliile comenzii dvs., inclusiv numărul comenzii. De asemenea, primiți un număr de urmărire de la care puteți urmări comanda.

Ce ar trebui să fac dacă plata cu cardul meu de credit este incorectă?
Dacă apare o eroare în timp ce utilizați un card de credit pentru a verifica, puteți să reveniți și să plasați din nou comanda și să anulați comanda care nu a fost plătită cu succes. Puteți contacta compania emitentă a cardului de credit pentru a confirma că cardul dvs. de credit este în stare bună. Dacă nu l-ați încercat de multe ori, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Cum îmi pot anula sau modifica comanda?
Puteți contacta serviciul nostru pentru clienți online prin e-mail.

Îmi garantați confidențialitatea?
Da, garantăm că oferim clienților o experiență de cumpărături online sigură și de încredere și garantăm confidențialitatea absolută a clienților. Facem tot posibilul pentru a vă asigura confidențialitatea.

Cât durează până ajunge coletul?
După plasarea comenzii, o vom procesa și livra în termen de 72 de ore.Logistica este de obicei 7-10 zile.Un total de 10-13 zile.

Shopping Cart